Onze website www.nvsw.nl maakt gebruik van cookies om ons te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken en voor u het gebruiksgemak te vergroten. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website, wordt opgeslagen op onze beveiligde server. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten.
Welkom | Vereniging | Stabijhoun | Wetterhoun | Pups | Webwinkel | Fokken | Nieuws | Diverse | Fotogallery | Contact
Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen

Nieuwsoverzicht

Heeft u nieuws dat betrekking heeft op onze Friese rassen, of dat interessant kan zijn voor andere Stabij- en Wetterhounliefhebbers? Stuur dan een mailtje naar de webmaster.
 

Club Diploma Dag Wierden

zaterdag 10 februari 2018

  Club Diploma Dag voor Stabijhoun, Wetterhoun, Bracco Italiano en Ierse Waterspaniël

Datum: zondag 25 maart 2018 vanaf 08.30 uur
Plaats: Recreatieplas ’t Lageveld in Wierden, Overijssel
Voor wie: iedereen met een Stabijhoun, Wetterhoun, Bracco Italiano en/of Ierse Waterspaniël.

Op zondag 25 maart 2018 organiseert de JWSC van de NVSW in samenwerking met de Bracco Italiano Club (BIC) en de Ierse Water Spaniël Vereniging Nederland (IWSVN) de jaarlijkse club diplomadag.

Het doel van de Club diplomadag is om mensen enthousiast te maken voor het werken met de hond en om te meten welk trainingsniveau de combinatie van baas en hond heeft bereikt. Dat betekent dat u, ook wanneer u nog maar net bent begonnen te trainen, van harte welkom bent u schrijft zich dan in bij de starters.

Voor de mensen die al wat langer trainen is het een mooi moment om aan het begin van het trainingsseizoen te kijken waar u als combinatie  staat, u schrijft zich in dan in de bij de open klasse.

Deze dag bieden we ook de mogelijkheid om te snuffelen aan de showring. Een ervaren keurmeester zal u hierbij begeleiden, dit is geen verplicht onderdeel maar wel leuk.

Vanaf 08.30 uur is iedereen welkom. Na uitleg gaan we naar de proeven B, C.
In de middag zullen een aantal geselecteerde combinaties een mogelijkheid krijgen de A proeven te lopen. U krijgt alleen een A diploma wanneer alle proeven voldoende (met schot) zijn afgerond.

Aan het einde van de middag is de prijsuitreiking voor alle onderdelen.

Teven die op deze dag loops zijn mogen niet meedoen.

Kosten
Lid NVSW, BIC en IWSVN: Kosten per combinatie hond, voorjager € 35,-. Niet leden betalen per combinatie hond, voorjager: € 40,-

Aanmelden
U kunt u aanmelden tot en met 10 maart 2018.
Er is plaats voor maximaal 50 honden. U kunt zich vanaf nu aanmelden via de webshop. Plaatsing op volgorde van aanmelding.  Nadat uw betaling is verwerkt ontvangt u een inschrijfformulier. Uw inschrijng is compleet als de betaling en het inschrijfformulier bij het wedstrijd secretariaat binnen is.

Informatie
Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat van de JWSC:
Wilma ten Brinke jwsc.wilma@nvsw.nl. Indien u technische problemen heeft met inschrijven en/of betalen, stuur dan een mail naar webmaster@nvsw.nl.