Onze website www.nvsw.nl maakt gebruik van cookies om ons te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken en voor u het gebruiksgemak te vergroten. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website, wordt opgeslagen op onze beveiligde server. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten.
Welkom | Vereniging | Pups | Stabijhoun | Wetterhoun | Webwinkel | Fokken | Nieuws | Diverse | Fotogallery | Contact
Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen

Nieuwsoverzicht

Heeft u nieuws dat betrekking heeft op onze Friese rassen, of dat interessant kan zijn voor andere Stabij- en Wetterhounliefhebbers? Stuur dan een mailtje naar de webmaster.
 

14e Strandwandeling 20 januari in Rockanje

dinsdag 18 december 2018

Op 20 januari wordt er weer een strandwandeling op het strand van Rockanje georganiseerd, deze  winter strandwandeling  wordt wederom georganiseerd in samenwerking met de NVSW en Onze Stabijhoun.

Deze wandeling is voor iedereen, die graag met hun Stabij(s) en Wetter(s) wil wandelen op het strand.
Na het succes van 2016, 2017 en de wandelingen van 2018 met een record van zo’n 65 honden op 4 november, hopen we er nu ook weer een grootse wandeling te maken met wederom een record aan Stabij’s en Wetters.

De wandeling is  op het strand van Rockanje bij slag 1. U kunt parkeren op het parkeerterrein aan de Swinsedreef. De wandeling start, zoals altijd, om 13.00 uur vanaf de strandpaviljoen Badlust en zal zo’n 1,5 uur duren. Voor de “kleintjes” tot ongeveer een jaar zal er een aangepast rondje worden gelopen van ongeveer 50 minuten.

Zoals voorgaande jaren zijn al onze honden welkom in de strandtent en zal er voor onze leden een aparte ruimte zijn gereserveerd om na afloop van de wandeling heerlijk met elkaar na te praten over onze geweldige honden. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk drankje, fantastisch soepje of een andere lekkere lunch.

Om een klein beeld van het aantal deelnemers verzoek om U aan u te melden (niet verplicht )voor de wandeling.

U kunt zich per mail aanmelden bij Henk Gaasbeek:

henk.jopie.gaasbeek@planet.nl of per telefoon: 00316-47870552

Voor leden van de NVSW is het mogelijk zijn of haar hond te laten inventariseren.
Aanmelden voor de inventarisatie kan bij Lineke Molenaar inventarisator.lineke@nvsw.nl 078-6823297

Hieronder ziet u de bijbehorende foto's, klik op een foto om deze te vergroten.

img_1829.jpg