Onze website www.nvsw.nl maakt gebruik van cookies om ons te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken en voor u het gebruiksgemak te vergroten. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website, wordt opgeslagen op onze beveiligde server. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten.
Welkom | Vereniging | Pups | Stabijhoun | Wetterhoun | Webwinkel | Fokken | Nieuws | Diverse | Fotogallery | Contact
Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen

Nieuwsoverzicht

Heeft u nieuws dat betrekking heeft op onze Friese rassen, of dat interessant kan zijn voor andere Stabij- en Wetterhounliefhebbers? Stuur dan een mailtje naar de webmaster.
 

Workshop SJP voor beginners en gevorderden

vrijdag 28 december 2018

Wat: SJP training
Waar: Neede
Wanneer: 28 april 2019
Trainer: Anita Liesting
Doelgroep: voor beginners/half-gevorderden en gevorderden


Zondag 28  april organiseert de JWSC weer een Workshop. De dag is voor zowel beginners/half-gevorderden en gevorderden bij Anita Liesting in Neede.

In de ochtend beginnen we met de beginners/half-gevorderden waarbij de gevorderden leren over de opbouw in kleine en voor je hond duidelijke stappen.
Na de middag worden de rollen omgedraaid en zijn de gevorderden aan de beurt. De voorjagers van de jonge honden kunnen zien waar zij met hun training naartoe werken.

Anita Liesting werkt in kleine en vooral duidelijke stappen, in de opbouw probeert ze de hond zo min mogelijk in de fout te laten gaan. Van belang is het dat alle honden kunnen apporteren, de gevorderden ook over grotere afstand, en de basis commando's beheersen. De ervaring leert dat het een leerzame dag gaat worden.

Deelnamekosten
Kosten deelname € 35,- per combinatie.  Het inschrijfgeld is inclusief koffie, thee en frisdrank. Deelnemers kunnen een eigen lunchpakket meenemen.

Informatie
We starten om 9:00 en eindigen om ca 16:00 uur.  Heeft u vragen over deze dag of wilt u overleggen voor welke groep u zich het beste in kunt schrijven dan kunt u deze stellen aan jwsc.klaas@nvsw.nl of jwsc.philip@nvsw.nl.
Indien u technische problemen heeft met inschrijven en/of betalen, stuur dan een mail naar webmaster@nvsw.nl.

Aanmelden
U kunt zich vanaf nu aanmelden via de webshop op www.nvsw.nl/webshopVolgeboekt! 
Uw inschrijving is compleet als de betaling binnen is én het inschrijfformulier bij het wedstrijdsecretariaat binnen is. Er kunnen zich maximaal 2 x 6 combinaties aanmelden. Als deze activiteit volgeboekt is dan kunt u zich op de reservelijst laten plaatsen via jwsc.wilma@nvsw.nl

Annuleren
Kijk op de website van de JWSC voor de voorwaarden.