Onze website www.nvsw.nl maakt gebruik van cookies om ons te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken en voor u het gebruiksgemak te vergroten. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website, wordt opgeslagen op onze beveiligde server. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten.
Welkom | Vereniging | Pups | Stabijhoun | Wetterhoun | Webwinkel | Fokken | Nieuws | Diverse | Fotogallery | Contact
Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen

Nieuwsoverzicht

Heeft u nieuws dat betrekking heeft op onze Friese rassen, of dat interessant kan zijn voor andere Stabij- en Wetterhounliefhebbers? Stuur dan een mailtje naar de webmaster.
 

Basis jachthonden training in Almere

zondag 11 augustus 2019

Wat: Basis jachthonden training

Waar: Almere

Wanneer: 3 november 2019

Trainer: Philip Modijefski

Doelgroep: voor beginners en licht gevorderden met maximaal een jaar ervaring.

Op veler verzoek, deze keer de basis jachthondentraining in het midden van het land. We mogen gebruik maken van de faciliteiten van KC Almere. Aan bod komt een stuk theorie en kun je antwoorden verwachten op alle mogelijke vragen met betrekking tot de verschillende jachthonden opleidingen. Dit alles natuurlijk afgewisseld met blokken praktijk training.
Deze dag is bij uitstek geschikt voor voorjagers en hun honden die pas sinds kort een jachthonden training volgen of deze willen gaan volgen.

Nadat u deze training gevolgd heeft mag u zich ook aanmelden in de startersklasse bij de Club Diploma Dag in het voorjaar.

Aanmelden
Kosten deelname € 35,- per combinatie. Dit is exclusief lunch. Voor de uitgebreide lunch á € 5,50 krijgen de deelnemers te zijner tijd de mogelijkheid om zich aan te melden.
Er is plaats voor maximaal 10 honden. U kunt zich vanaf nu aanmelden via de webshop op www.nvsw.nl.  Plaatsing op volgorde van inschrijving. Uw inschrijving is compleet als de betaling binnen is én het inschrijfformulier bij het wedstrijdsecretariaat binnen is.
Als deze activiteit vol is geboekt dan kunt u zich op de reservelijst laten plaatsen via jwsc.wilma@nvsw.nl

Informatie
Heeft u vragen over deze dag dan kunt u deze stellen aan jwsc.philip@nvsw.nl. Indien u technische problemen heeft met inschrijven en/of betalen, stuur dan een mail naar webmaster@nvsw.nl.

Is uw hond loops?
Helaas dan kan uw hond niet deelnemen aan deze activiteit.

Annuleren
Kijk op de website van de NVSW bij JWSC voor de voorwaarden.