Onze website www.nvsw.nl maakt gebruik van cookies om ons te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken en voor u het gebruiksgemak te vergroten. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website, wordt opgeslagen op onze beveiligde server. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten.
Welkom | Vereniging | Pups | Stabijhoun | Wetterhoun | Webwinkel | Fokken | Nieuws | Diverse | Fotogallery | Contact
Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen

Nieuwsoverzicht

Heeft u nieuws dat betrekking heeft op onze Friese rassen, of dat interessant kan zijn voor andere Stabij- en Wetterhounliefhebbers? Stuur dan een mailtje naar de webmaster.
 

Nieuwjaarswandeling met inventarisatie Bussloo

maandag 18 november 2019

Op 5 januari 2020 houdt de NVSW weer haar traditionele Nieuwjaarswandeling.
Wij willen de liefhebbers van onze Friese hondenrassen uitnodigen om met ons mee te lopen. We gaan wandelen in recreatiegebied Bussloo. Dit ligt vlakbij Deventer (www.bussloo.nl).
Dit jaar verzamelen we weer bij: " Pitch&Putt Golf Bussloo”, Withagenweg 17, 7384 SB Wilp.

De route loopt bijna helemaal langs het water. Het is daarom handig als u een stel handdoeken meeneemt en uw hond naderhand even goed afdroogt. Dat is beter voor spieren en gewrichten van uw hond. Voor erg jonge honden is deze wandeling gezien de duur minder geschikt. Maar u kunt natuurlijk altijd zelf bepalen terug te keren.

Bij deze wandeling kan de hond wel worden geïnventariseerd. Maar ook zonder inventarisatie bent u van harte welkom mee te wandelen. Bij slecht weer (ijzel, sneeuw e.d.) gaat de wandeling NIET door. U kunt zich met onderstaand formulier aanmelden om mee te doen aan de wandeling en/of de inventarisatie van uw hond.

In het kort:
Datum: 5 januari 2019, Tijdstip 13.00 – 13.30 uur verzamelen bij "Pitch & Putt Golf " Bussloo, Withagenweg 17, 7384 SB Wilp. Hier bieden wij u een kopje koffie/thee met iets lekkers aan. Na een welkomstwoordje door Jan Anton Koers (namens bestuur NVSW) en het maken van een groepsfoto gaan we van start. Start wandeling: 13.30 uur.

Inventarisatie:
Voor informatie over inventarisatie kunt u contact opnemen met Lineke Molenaar. Email: stabijfac.secretaris@nvsw.nl  (ook voor Wetterhounen) Wilt u de stamboomnaam en stamboomnummer van uw hond bij aanmelding doorgeven. De inventarisatie zal voorafgaand aan de wandeling plaatsvinden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen hiervoor starten we rond 11.30 uur. Over het tijdstip van de inventarisatie van uw hond krijgt u nader bericht.

De voorwaarden voor deelname aan de inventarisatie zijn:
* de leeftijd van de hond dient tenminste 1 jaar te zijn;
* de stamboom of een kopie hiervan mee nemen;
* uw hond even wegen, het gewicht wordt vermeld op het inventarisatie formulier;
* inventarisatie vanaf 11.30 uur, u krijgt een tijdschema via de mail;
* Vermeld uw deelname aan de inventarisatie op onderstaand formulier.

Parkeren op het terrein van Bussloo is niet gratis. De kosten zijn € 5,00 per voertuig en UITSLUITEND TE BETALEN MET PINPAS

Tot slot: Voor wie dat wil, kan er wat gegeten/gedronken worden bij Pitch&Putt Golf Bussloo, Withagenweg 17, 7384 SB Wilp. Dit is voor eigen rekening. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Dick Vermeij, 0186-620274 of 06-25065860. Onderstaand formulier graag even invullen en mailen (secretaris@nvsw.nl) of per post versturen aan
Wagenschuur 16, 3262 CK Oud-Beijerland.

Aanmeldingen graag vóór 2 januari 2020


Aanmelden nieuwjaarswandeling Bussloo.

                         Uw hond kan hier ook worden geinventariseerd

.
Naam*
Adres met huisnummer*
Telefoonnummer*
Postcode *
E-mailadres*
Met hoeveel personen neemt u deel?*
Met hoeveel honden neemt u deel?*
Wilt u uw hond ook laten inventariseren?*
Zo ja wat is het NHSB-nummer van de hond.
Opmerkingen