Onze website www.nvsw.nl maakt gebruik van cookies om ons te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken en voor u het gebruiksgemak te vergroten. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website, wordt opgeslagen op onze beveiligde server. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten.
Welkom | Vereniging | Pups | Stabijhoun | Wetterhoun | Webwinkel | Fokken | Nieuws | Diverse | Fotogallery | Contact
Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen

Nieuwsoverzicht

Heeft u nieuws dat betrekking heeft op onze Friese rassen, of dat interessant kan zijn voor andere Stabij- en Wetterhounliefhebbers? Stuur dan een mailtje naar de webmaster.
 

Veldwerktraining o.l.v. Johan Kraay

zondag 27 september 2020

Wat: Veldwerktraining
Waar: Strijensas
Wanneer: 27 september 2020
Trainer: Johan Kraay
Doelgroep: In eerste instantie honden met stamboom. Bij te weinig deelname honden zonder stamboom

Deze werkelijk unieke kans mag je niet missen.


De JWSC heeft de bekende veldwerktrainer en auteur JOHAN KRAAY bereid gevonden op 27 september 2020 in Strijensas een VELDWERKTRAINING voor Wetterhoun en Stabij te geven.
Het is heel bijzonder om beide rassen op één dag kennis te kunnen laten maken met dit fantastische werk.
Minimale leeftijd van de honden is 6 maanden en hond moet beschikken over een stamboom.
Op deze dag komen theorie, dmv een korte lezing met video, en praktijk samen.

Aanmelden
Je kunt je vanaf nu aanmelden via onderstaand formulier. Kosten deelname € 40-,- per combinatie. Er is plaats voor maximaal 8 combinaties met hond. Uw inschrijving is compleet als de betaling binnen is én het inschrijfformulier bij het wedstrijdsecretariaat binnen is. Kijkers zijn alleen welkom na overleg met jwsc.esther@nvsw.nl . Wij willen nl. veiligheid voor iedereen i.v.m. Covid-19
Als deze activiteit vol is geboekt dan kunt u zich op de reservelijst laten plaatsen via jwsc.esther@nvsw.nl.

Waarom stamboom
We geven deze training ter voorbereiding op eventuele deelname aan veldwerkwedstrijden. Bij de officiële Orweja veldwerk wedstrijden mogen alleen honden met stamboom meedoen. De activiteit is daarom in eerste instantie bedoeld voor honden met stamboom. Mocht u een hond hebben zonder stamboom en toch mee willen doen dan kunt u zich op de reservelijst laten plaatsen. U stuurt hiervoor een mail naar jwsc.esther@nvsw.nl. Bij te weinig deelnemers met stamboom wordt u alsnog uitgenodigd.

Informatie Heeft u vragen over deze dag dan kunt u deze stellen aan jwsc.philip@nvsw.nl of telefonisch na 18 uur bij Philip Modijefsky. Indien u technische problemen heeft met inschrijven en/of betalen, stuur dan een mail naar webmaster@nvsw.nl.

Is uw hond loops?
Helaas kan uw hond dan niet deelnemen aan deze activiteit.

Annuleren
Kijk op de website van de JWSC voor de voorwaarden.

Het maximale aantal inschrijngen is gehaald en de inschrijving gesloten.
U kunt zich bij de jwsc.secretaris op de reservelijst laten zetten.