Onze website www.nvsw.nl maakt gebruik van cookies om ons te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken en voor u het gebruiksgemak te vergroten. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website, wordt opgeslagen op onze beveiligde server. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten.
Welkom | Vereniging | Stabijhoun | Wetterhoun | Pups | Webwinkel | Fokken | Nieuws | Diverse | Fotogallery | Contact
Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen

Nieuwsoverzicht

Heeft u nieuws dat betrekking heeft op onze Friese rassen, of dat interessant kan zijn voor andere Stabij- en Wetterhounliefhebbers? Stuur dan een mailtje naar de webmaster.
 

1e Herfst Strandwandeling in Rockanje

maandag 4 september 2017

Op 15 oktober wordt er weer een strandwandeling op het strand van Rockanje georganiseerd, deze strandwandeling wordt georganiseerd in samenwerking met de NVSW en Onze Stabijhoun.

Deze wandeling is voor iedereen, die graag met hun Stabij(s) en Wetter(s) willen wandelen op het strand.
Na het succes van de eerdere wandelingen van 2017 (winter en lente ) hopen we deze keer voor het eerst een herfstwandeling te organiseren met natuurlijk weer heel veel Stabij’s en Wetters.

De wandeling is op het strand van Rockanje bij slag 1 ;
U kunt parkeren op het parkeerterrein aan de Swinsedreef . De wandeling start om 13.00 uur vanaf de strandpaviljoen BADLUST en zal zo’n 1,5 uur duren ; voor de “kleintjes” tot ongeveer een jaar zal er een aangepast rondje worden gelopen van ongeveer 50 minuten.
Voorafgaande de wandeling is het mogelijk voor de leden van de NVSW om uw hond te laten inventariseren. Informatie over het inventariseren of aanmelden kunt U mailen en/of bellen naar Lineke Molenaar tel. 0786814446 email:  linekemolenaar@gmail.com
Voor leden van Onze stabijhoun is er een mogelijkheid tot aankeuring.
Zoals voorgaande jaren zijn al onze honden welkom in de strandtent en zal er voor onze leden een aparte ruimte zijn gereserveerd om na afloop van de wandeling heerlijk met elkaar na te praten over onze geweldige honden. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk drankje, fantastisch soepje of een andere lekkere lunch.

Om een klein beeld van het aantal deelnemers verzoek om U aan u te melden (niet verplicht )voor de wandeling.
U kunt zich per mail aanmelden bij Henk Gaasbeek:
henk.jopie.gaasbeek@planet.nl of per telefoon: 0181-637474 /06-47870552