Kennismaking jachthonden training Ellewoutsdijk


Wat: Kennismaking Jachthondentraining
Waar: Ellewoutsdijk
Wanneer: 13 juni 2021   
                 Ochtend :  09:30 - 13:30 uur
                 Middag :    13:00 - 16:00 uur
                 (Let op: twee verschillende dagdelen)

Beide dagdelen zijn volgeboekt, aanmelden is niet meer mogelijk

Trainer: Philip Modijefsky
Doelgroep: voor beginners en licht gevorderden met maximaal een jaar ervaring.

Aan bod komt een stuk theorie en kan je antwoorden verwachten op alle mogelijke vragen met betrekking tot de verschillende jachthonden opleidingen. Dit alles natuurlijk afgewisseld met blokken praktijk training. Deze (halve) dag is bij uitstek geschikt voor voorjagers en hun honden die pas sinds kort een jachthonden training volgen of deze willen gaan volgen.

Wij zijn deze dag te gast op de mooie geheel omheinde locatie van Jachthonden Training Zeeland in Ellewoutsdijk, welke ook nog voorzien is van een gezellige jachthut.

Nadat u deze training gevolgd heeft mag u zich ook aanmelden in de startersklasse bij de eerstvolgende Club Diploma Dag.

Aanmelden
Kosten deelname € 35,- per combinatie. Er is plaats voor maximaal 6 honden in de ochtend en 6 honden in de middag.

U kunt zich vanaf nu aanmelden via onderstaand formulier. U moet dan direct een keuze maken voor de ochtend of de middag. Plaatsing op volgorde van inschrijving. Uw inschrijving is compleet als de betaling binnen is én het inschrijfformulier bij het wedstrijdsecretariaat binnen is. Annuleren is ook mogelijk maar in beginsel niet kosteloos. Kijk voor verder informatie op de pagina.

Als deze activiteit vol is geboekt dan kunt u zich op de reservelijst laten plaatsen via jwsc.peter@nvsw.nl of - indien mogelijk - kiezen voor het andere dagdeel.

Informatie
Heeft u vragen over deze dag dan kunt u deze stellen aan jwsc.philip@nvsw.nl. Indien u technische problemen heeft met inschrijven en/of betalen, stuur dan een mail naar webmaster@nvsw.nl

Is uw hond loops?
Helaas dan kan uw hond niet deelnemen aan deze activiteit.

Annuleren
Kijk op de website van de NVSW bij JWSC voor de voorwaarden.