JWSC-workshop Ellewoutsdijk


Eindelijk kon het weer een keer: Op 13 juni 2021 vond er weer een activiteit plaats en hoefde er geen nieuwe streep door een onderdeel van de agenda van de JWSC. Het was misschien een symbolische nieuwe start met een leuke beginners workshop gegeven door PhiIlip Modijefsky. De inschrijving voor deze workshop in Ellewoutsdijk leverde 5 enthousiaste deelnemers op en het weer werkte ook nog mee. De ingrediënten waren dus goed.

Op deze prachtige dag hebben de honden met hun baasjes mooi volgwerk laten zien. De honden hebben eerst kennis gemaakt met het placeboard, daarna het vooruit sturen naar een paaltje, gevolgd door het apport bij het paaltje.

Na de pauze is gewerkt met het apport uit het water en hebben de deelnemers heel mooi apporteerwerk laten zien i.c.m. de dummylauncher. De dag werd afgesloten met een apport van de foameend dat ook bij alle honden goed ging.

Al met al een leuke activiteit met een gemotiveerde groep die een klein doorkijkje geeft naar de toekomst. Met de foto’s kunt u misschien een beetje meeproeven van de sfeer.

Namens de JWSC, Peter van den Bosch