Proeverij Sport en Spel Schiedam


Proeverij Sport en Spel Schiedam


De JWSC organiseert in overleg net de “HSV Branderstad” op 17 oktober 2021 een ‘Proeverij’ voor eigenaren van een Stabij of Wetter die ‘iets’ willen doen met hun hond maar nog geen idee hebben wat, met andere woorden beginners die op zoek zijn naar ‘hondse’ activiteiten. Met deze ‘Proeverij’ zijn we te gast bij ‘HSV Brandersstad’ in Schiedam en kunnen wij de verschillende activiteiten aanbieden.
 
Het programma ziet er ongeveer als volgt uit:
 
09.30 uur Start training.  
12.00 uur  Lunchtijd   *****Vanwege corona-onzekerheden kunnen we geen proeverij inclusief lunch aanbieden. U moet dus zelf uw lunch mee te nemen!****
13.00 uur  Kennismakingsworkshops onder leiding van de trainers van "HSV Brandersstad”.
 
 Aan bod komen o.a.:  
 
* Basis Jachttraining 
* Wandelen zonder trekken / Hierkomen
* Behendigheid
* Hoopers
* Impulscontrole
16.00 uur einde        
 
 
Korte beschrijving:
 
Basis Jachttraining:
Hierbij wordt spelenderwijs geprobeerd of de hond een apport wil pakken en afgeven. Of de hond sowieso interesse heeft in een apport.
 
Wandelen zonder trekken \ Hierkomen
Wandelen zonder trekken:
We informeren je over de reden waarom je hond toch zo trekt aan de lijn, en daarnaast leer je natuurlijk hoe je je hond netjes naast je laat lopen tijdens het wandelen. Dit zonder hier iets voor nodig te hebben, misschien wat geduld.
Hierkomen:
We doen oefeningen om het hier komen te verbeteren. Op deze manier kan je een hond krijgen die komt als hij geroepen wordt. 
 
Behendigheid:
In deze sport gaat het erom om met zo weinig mogelijk fouten en in een zo kort mogelijke tijd de hond een parcours te laten lopen waarbij de baas de hond met commando's moet sturen. Zo'n parcours kan uit de volgende toestellen bestaan: de hoogtesprong, schutting, kattenloop, band, tunnel, slurf, tafel, paaltjes, breedtesprong, en wip
 
Hoopers:
Hoopers is een sport zonder bepaalde fysieke en mentale eisen. De aangepaste hindernissen zorgen voor een minimale lichamelijke belasting voor zowel hond als handler. Dat betekent dat vrijwel elke hond kan meedoen met deze sport en ook vrijwel elke handler kan dit doen.
 
Impuls Control:
Werken vanuit rust en oefeningen gebaseerd op het eigen initiatief van je hond. Je leert veel meer op klein gedrag van je hond te letten en op de juiste momenten belonen. Zo  raakt je hond meer gericht op jou, ook in andere situaties.
 
Voor alle activiteiten geldt dat er een uitleg zal zijn over het hoe, wat en waarom. Heb je vragen over diverse soorten trainingen, dan kun je deze hier ook stellen. Maar we zijn vooral lekker bezig met onze honden.
 
Aanmelden
Kosten deelname € 35,- per combinatie. Hierbij is dus geen lunch inbegrepen. Er is plaats voor maximaal 20 honden. 
U kunt zich vanaf nu aanmelden via onderstaand formulier.  Plaatsing op volgorde van inschrijving. Uw inschrijving is compleet als de betaling binnen is én het inschrijfformulier bij het wedstrijdsecretariaat binnen is.
Als deze activiteit vol is geboekt dan kunt u zich op de reservelijst laten plaatsen via jwsc.peter@nvsw.nl 
 
Introducés 
Wilt u een introducee meenemen, dan is het wenselijk dat u deze even via de mail aanmeldt bij jwsc.dick@nvsw.nl en jwsc.peter@nvsw.nl. Dit geeft ons inzicht in het aantal mensen dat komt maar ook de mogelijkheid om gericht te waarschuwen als het meenemen van introducees onverhoopt niet mogelijk blijkt.
 
Informatie
Heeft u vragen over deze dag dan kunt u deze stellen aan jwsc.dick@nvsc.nl Indien u technische problemen heeft met inschrijven en/of betalen, stuur dan een mail naar webmaster@nvsw.nl 
 
Is uw hond loops?
Helaas dan kan uw hond niet deelnemen aan deze activiteit.
 
Annuleren
Kijk op de website van de NVSW bij JWSC voor de voorwaarden.
 
 
Deze inschrijving wordt geregistreerd en ik ga daarmee akkoord. Dit conform wet AVG.*
Voor -en achternaam*
Woonplaats*
mob. telefoon*
email*
roepnaam hond*
geboortedatum hond*
Stamboomnummer*
Stabijhoun of wetterhoun*
Geslacht*
Lid van de NVSW?*
Opmerkingen

De kosten bedragen € 35,00 die u per iDEAL kunt betalen.

Nadat u op "Verzenden" hebt geklikt wordt u doorgestuurd naar iDEAL.