Clubdiplomadag opnieuw uitgesteld


Helaas hebben we moeten besluiten om de Clubdiplomadag (CDD) opnieuw uit te stellen. Deze dag wordt normaal gesproken gehouden op de laatste zaterdag van maart. Dat kon dit voorjaar niet doorgaan vanwege alle Covid-maatregelen. Nu blijkt dat de geplande dag op 23 oktober aanstaande ook niet kan doorgaan. Hiervoor zijn verschillende oorzaken. Het lukt niet om de dag goed voor te bereiden op een nieuw terrein. Het terrein van eerdere jaren was niet beschikbaar. Keurmeesters hebben afgezegd, ziekte bij de vrijwilligers, etc. De jacht is volop bezig op dit moment en ook dat speelt ons parten bij het verkrijgen van vrijwilligers. Kortom, 23 oktober is er geen CDD.

Wat wel is gelukt is om op 23 oktober een trainingsdag te organiseren voor startende en meer ervaren voorjagers met hun hounen. De trainingsdag zal qua opzet onderdelen bevatten die terugkomen op de CDD. Voor meer informatie over deze trainingsdag op 23 oktober aanstaande komt z.s.m. informatie op de site.

In 2022 zullen we de CDD weer houden op de ons vertrouwde datum van 26 maart, de laatste zaterdag van maart. Het terrein is voor iedereen nieuw, maar we kunnen al wel verklappen dat het centraal in Nederland zal plaatsvinden. We hopen dan iedereen weer te ontmoeten in goede gezondheid met enthousiasme bij voorjager en houn.

JWSC