Keurmeesterwijzing kampioenschapsclubmatch


Door een helaas flink achtergebleven aantal inschrijvingen hebben er wat wijzigingen plaatsgevonden voor de KCM van zaterdag 23 april.
O.a. is het keurmeesterskorps wat gewijzigd. Hadden we eerder nog 5 keurmeesters gevraagd om te komen keuren, door het lage aantal inschrijvingen hebben we 2 keurmeesters moeten vragen zich terug te trekken. We hebben er voor gekozen de “nieuwe” keurmeesters de keuringen te laten doen. De “oudgedienden” zijn in overleg afgemeld.
Na een herhaalde oproep op de site en de diverse Facebookpagina’s kwamen er toch nog wat extra inschrijvingen binnen.
De keurmeester voor de Wetterhounen kreeg gelukkig voldoende inschrijvingen, dus alle Wetterhounen worden gekeurd door Loek Smits.
Alle Stabijhounreuen worden gekeurd door Susan Mogony. Dus niet zoals aangekondigd verdeeld over twee keurmeesters.
De inschrijvingen bij de Stabijhounteven was twee keer zo groot als bij de reuen. Hier is ervoor gekozen om toch een tweede keurmeester in te zetten omdat we anders met zeer afwijkende eindtijden van de keuring zouden zitten. De Stabijhounteven worden gekeurd door Joke Nijhuis, met uitzondering van de jeugd- en tussenklas. Deze worden gekeurd door Diana Striegel. Die gelukkig na ons ja-nee spelletje een volmondig ja gaf om toch te komen keuren.
Alle ringen starten met de keuringen direct na de dagopening om 10.00 uur. We denken dat we dan wel om 13.00 uur met de ereringkeuringen kunnen beginnen.
Kan iedereen mooi op tijd naar huis en nog even genieten van het beloofde mooie weer.
Laten we er met zijn allen een mooie dag van maken in het jaar van het 75 jarig bestaan van onze vereniging.

Ik hoop jullie allemaal zaterdag te zien in Zutphen.
Hanny Windhouwer
Clubmatchsecretariaat NVSW
Clubmatch.hanny@nvsw.nl
06-81015153