Kerstzweet 18 december 2022


Wat    :    Proef Kerstzweet
Waar    :    Haaksbergen
Wanneer    :     18 december 2022
Doelgroep:     (Beginnende) voorjagers die bijvoorbeeld mee hebben gedaan met de kennismakingsdag zweetwerk en geoefend hebben.

Dit jaar organiseert de JWSC weer een kerstzweetproef in de omgeving van Haaksbergen. Er worden meerdere 300 meter sporen uitgezet. Deze sporen zijn bedoeld voor (beginnende) voorjagers en honden die geen wedstrijdervaring hebben.  Je moet wel enige ervaring hebben opgedaan. Alleen het bijwonen van de kennismakingsdag is onvoldoende.
We starten op 18 december om 09.30 uur met de loting voor het verdelen van de sporen. De keurmeesters geven goede feedback zodat je er ook wat van kunt leren. Als de jury in conclaaf gaat krijgen de deelnemers een kop lekkere soep om bij te komen en bij te praten. Kom in een ongedwongen sfeer wedstrijdervaring opdoen.
Kosten deelname € 35,- per combinatie. Per voorjager is één hond toegestaan.
Aanmelden
U kunt zich vanaf nu aanmelden via de agenda op www.nvsw.nl .  Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving. Uw inschrijving is compleet als de betaling én het inschrijfformulier bij het wedstrijdsecretariaat binnen is. Er is plaats voor maximaal 8 combinaties. Als deze activiteit volgeboekt is dan kunt u zich op de reservelijst laten plaatsen via jwsc.peter@nvsw.nl.

Informatie
Heeft u vragen over deze dag dan kunt u deze stellen aan jwsc.peter@nvsw.nl. Indien u technische problemen heeft met inschrijven en/of betalen, stuur dan een mail naar admin@nvsw.nl.

Annuleren
Kijk op de website van de JWSC voor de voorwaarden.