Kennismaking Zweetwerk


Workshop Kennismaking Zweetwerk.
Op zondag 6 oktober 2024 organiseert de NVSW een workshop kennismaking zweetwerk” voor leden van de NVSW. Zweetwerk wordt steeds populairder binnen onze rassen en is het nabootsen van het volgen van een spoor van een aangeschoten/gewond dier. De hond wordt geleerd een spoor van bloeddruppels te volgen en je zal versteld staan hoe snel de honden dit oppikken.
Dit jaar hebben we gekozen voor een nieuwe locatie in een ander gedeelte van Nederland, nl Strijensas gelegen in de mooie Hoeksche Waard.De dag is bedoeld voor honden en voorjagers die interesse hebben in zweetwerk, maar nog geen ervaring hebben en het eens willen proberen. Tijdens de dag komen verschillende aspecten van het zweetwerk aan de orde en natuurlijk krijgen de honden en hun voorjagers volop de gelegenheid om te oefenen en korte sporen te lopen.

Voorwaarden: Het is inspannend voor de hond dus een minimale leeftijd van 6 maanden wordt aanbevolen.

Adres: Deze workshop vindt plaats in Strijensas en start om 10.00 uur en eindigt rond 15.00 uur.

Inschrijving:
U kunt inschrijven met onderstaand formulier. De kosten voor de inschrijving bedragen € 35,- per combinatie. Er is plaats voor maximaal 8 honden. 
Zodra de workshop is volgeboekt kan er wel een mail worden verzonden aan jwsc.peter@nvsw.nl met het verzoek om op de reservelijst geplaatst te worden.

Afmeldingen:
Onder voorwaarden kunt u annuleren en de regels daarvoor kunt u vinden op de website

Informatie:
In de week voorafgaande aan de kennismakingsdag zal de laatste informatie worden doorgestuurd aan de deelnemers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter  van de jwsc.

Deze inschrijving wordt geregistreerd en ik ga daarmee akkoord. Dit conform wet AVG
Naam*
Postcode en huisnummer*
Mob. Telefoon*
E-mail*
Roepnaam hond*
Ras*
Geslacht*
Geboortedatum van de hond*
Trainingservaring hond
Lid van de NVSW?*
Opmerkingen

De kosten bedragen € 35,00 die u per iDEAL kunt betalen.

Nadat u op "Verzenden" hebt geklikt wordt u doorgestuurd naar iDEAL.