Commissie Promotie en Activiteiten

Commissie Promotie en Activiteiten

Deze commissie is ingesteld om de Stabijhoun en de Wetterhoun te promoten en de naamsbekendheid van de vereniging te vergroten. De commissie organiseert ook activiteiten als de Clubmatch en de Fokkersdagen, werft en coördineert vrijwilligers om bij verenigingsevenementen te helpen. Verder werft de commissie adverteerders voor het mededelingenblad en andere publicaties.

De commissie is aanwezig op vrijwel elke verenigingsactiviteit (m.u.v. wandelingen en de activiteiten van de JWSC) en op verschillende kynologische activiteiten om informatie over onze rassen en de NVSW te verstrekken. Bij onze stand hebben wij ook een winkeltje waar u allemaal leuke Stabij- en Wetterhoun artikelen kunt vinden zoals boeken, mokken, glazen snijplanken, onderzetters, stickers, tassen, vetbedden, hondenlijnen/ halsbanden en nog veel meer.

De PR-commissie maakt jaarlijks een activiteitenprogramma.
In de NVSW-agenda vindt u in de donkergroene balken de activiteiten waarbij de informatiestand met het winkeltje van de NVSW aanwezig zal zijn.


Samenstelling
De commissie bestaat uit 6 leden, waarvan één lid, tevens bestuurslid is en als voorzitter optreedt. Daarnaast is er een groot aantal vrijwilligers die de commissie behulpzaam zijn bij allerlei activiteiten en evenementen.

Leden Promotie- en Activiteitencommissie:

  • Vacature Voorzitter, PR en coördinatie vrijwilligers
  • Jaap en Ingrid Anema: Activiteiten  E-mail
  • Jaap Anema: Webshop E-mail
  • Hanny Windhouwer: Clubmatch secretariaat E-mail
  • Bertha van Engelen: Clubmatch en fokkersdagen E-mail
  • Monique Sloot: Externe PR E-mail