Vacature pupinformatiedienst Wetterhounen

De Fokadviescommissie Wetterhoun is op zoek naar: een medewerker van de Pupinformatiedienst.
 
In verband met het vertrek van Jantiena de Vries zoekt de FAC een enthousiaste Wetterhounliefhebber,  die samen met Cobie Ouwehand, de Pupinformatiedienst weer op volle sterkte brengt.
 
De FAC bestaat naast de voorzitter uit een secretaris, de fokadviseurs en de medewerkers van de Pupinformatiedienst. Deze medewerkers onderhouden het contact tussen de fokkers en de wachtenden op de wachtlijsten. Daarnaast zijn zij een vraagbaak voor beginnende fokkers en de personen, die nadenken over de eventuele aanschaf van een Wetterhoun-pup.
 
De medewerkers van de Pupinformatiedienst zijn aanwezig bij Fokkersdagen en Clubmatch en vaak ook bij evenementen van de PR-commissie. Daarnaast nemen zij deel aan de FAC-vergaderingen ( max. 6 per jaar) en helpen mee met de organisatie van het jaarlijkse Fokkersberaad en de beide Fokgeschiktheidskeuringen.
 
Voor deze functie is het van belang, dat de kandidaat beschikt over genoeg vrije tijd (voornamelijk in de avonduren), redelijke beheersing van digitale vaardigheden en de Nederlandse taal, klantvriendelijkheid en kennis van het karaktereigenschappen van de Wetterhoun. We zoeken een man/vrouw met hart voor de NVSW.
 
Wij bieden een team van betrokken en flexibele FAC-leden. En uiteraard ondersteuning en hulp bij het inwerken. Een reiskostenvergoeding voor de activiteiten, die uit naam van de NVSW worden georganiseerd.
Algemene info over de FAC en haar opdracht is hier te vinden.


U kunt uw interesse in deze functie kenbaar maken tot 1 februari 2024 aan de voorzitter van de FAC Wetterhoun Lineke Molenaar: wetterfac.voorzitter@nvsw.nl
Voor meer informatie over deze functie kunt u ook contact opnemen met Cobie Ouwehand:    071-4033998. Een gesprek met een afvaardiging van de FAC hoort bij de procedure. Benoeming gebeurt op voordracht van de FAC door het bestuur van de NVSW.