Kampioenschapsclubmatch Stabij- en Wetterhounen


De ”kampioenschapsclubmatch” van onze vereniging. Deze wordt dit jaar gehouden op zaterdag 4 mei 2019 te Zutphen, in ”De Hanzehal”. Aanvang 9.00 uur

Voor de uitslagen klik hier ! 

Voor de sfeerfoto's ( Foto's : Sonja van der Veen )
klik hier !

Voor De klassewinnaars ( Foto's gemaakt door :
(René Rigterink ) 
 klik hier !
 


RINGINDELING:


Ring 1:
keurmeester alle Wetterhounen mw. Jetty Alberts
Stagiair: dhr. Loek Smits
Schrijver: mw. Gea Wulders
Ringmeester: mw. Ellen Zwarteveld

Ring 2:
keurmeester alle Stabijhoun reuen dhr. Gerard Mensink
Schrijver: mw. Petra Baars
Ringmeester: dhr. Henk Baars

Ring 3:
keurmeester alle Stabijhoun teven mw. Linda Weijnans
Schrijver: mw. Jos Dekker
Ringmeester: dhr. Gert Schoneveld


Keurmeesters Kampioenschaps- clubmatch op 4 mei a.s. in de Hanzehal te Zutphen.


Jettie Alberts: Alle Wetterhounen reuen en teven

Gerard Mensink: alle Stabijhoun reuen

Linda Weijnans: alle Stabijhoun teven

In alle klassen worden prijzen ter beschikking gesteld voor de 4 beste honden van die klasse. Tevens ontvangt elke deelnemer een leuk aandenken aan deze dag. Aan het eind van de dag zal er uiteindelijk één beste reu en één beste teef gekozen worden. Vervolgens strijden de beste reu en de beste teef tegen elkaar en wordt de Clubwinner 2019 gekozen. Dit geldt zowel voor de Stabij- als voor de Wetterhoun. Een kampioenschapsclubmatch is vooral een evenement waar u veel Stabij- en Wetterhounen bijeen kunt zien. We rekenen dan ook op zo’n 250 inschrijvingen, uit binnen- en buitenland. Wie weet treft u nog familie van uw hondje op deze dag. Er zijn veel fokkers aanwezig met misschien wel één van de ouders, of een nestgenootje van uw hondje. En verder kunt u bijpraten met andere eigenaren over het onze rassen. Dus het is vooral een gezellige dag waarop veel te zien en te praten zal zijn.

Wat laatste tips voor de deelnemers aan de Kampioenschapsclubmatch.

Deze week worden de toegangsbewijzen per mail toegestuurd. Graag uitprinten. Is ook draagnummer! Met uw toegangsbewijs krijgt u bij de ingang van de zaal een tasje met een verrassing voor de hond, een verrassing voor de exposant en een catalogus. In de catalogus kunt u vinden in welke ring uw hond gekeurd gaat worden en de volgorde van de keuringen. De keuringen beginnen om 9.00 uur. Het best bent u uiterlijk tussen 8 uur en half 9 aanwezig. Neemt u voor de hond een kleedje of bench mee, net waar hij zich goed bij voelt en een waterbakje. In de (sport)hal zijn (gym) bankjes rond de ringen geplaatst. Maar misschien brengt u liever een klapstoeltje mee. In het restaurant zijn diverse consumpties verkrijgbaar maar (behalve uiteraard in het restaurant) mag u ook zelf meegebracht consumpties gebruiken. Zorg dat u op tijd in de ring aanwezig bent, u wordt niet gewaarschuwd! Volg de aanwijzingen van de keurmeester en/of de ringmeester op zodat uw hond op zijn voordeligst gekeurd kan worden. Uiteraard zorgt u ervoor dat uw hond tijdig wordt uitgelaten. De erekeuringen beginnen zo dicht mogelijk bij 2 uur. De volgorde van de erekeuringen vindt u in de catalogus. Als uw hond is gekeurd en niet als 1e of 2e geplaatst is mag u in principe naar huis. Gezelliger is het natuurlijk als u nog wat langer blijft om de geselecteerde honden te supporteren tot de einduitslag. De nummers 1 en 2 komen van elke klasse (muv baby’s en puppen) komen in de erering voor de titels CAC (beste reu of teef) en Clubwinner 2019 (beste van het ras). Ook zijn er prijzen voor beste baby, beste puppy en beste veteraan van het ras in de erering. I.v.m. de dodenherdenking in de avond en het programma dat afgewerkt moet worden is dit jaar afgezien van een kind/hondshow.

We proberen rond 16.00 uur af te sluiten.