SJP nieuwe stijl, voor C / B honden, Striiensas


SJP nieuwe stijl, Workshop voor C / B honden, Strijensas

Datum: zondag 2 juni 2019
Plaats: Strijensas (Zuid Holland)
Voor wie: Voor voorjagers en honden die dit of volgend jaar op willen gaan voor een C / B diploma tijdens een SJP proef.


Op zondag 2 juni 2019 organiseert de JWSC een workshop C/B. Deze workshop is gericht op voorjagers en honden die dit of volgend jaar op willen gaan voor een C / B diploma tijdens een SJP proef (voorheen KNJV proef).

Tijdens deze dag gaan we alle proeven volgens het nieuwe regelement intrainen, dus er wordt gewerkt met zowel dummy’s, wild en de foam-eend. Ook komt de nodige theorie aan bod.

Voor deze workshop zijn we te gast op de boerderij van Basjan Niemansverdriet in Strijensas (Zuid Holland).

Kosten

Kosten deelname € 35,- per combinatie. Het inschrijfgeld is inclusief koffie, thee en frisdrank.

Aanvang

We starten tussen 09.30 en 10.00 uur.

Aanmelden

U kunt zich vanaf nu aanmelden via de webshop op www.nvsw.nl. Plaatsing op volgorde van aanmelding. Uw inschrijving is compleet als de betaling binnen is én het inschrijfformulier bij het wedstrijdsecretariaat binnen is. Er is plaats voor maximaal 8 combinaties. Als deze activiteit volgeboekt is dan kunt u zich op de reservelijst laten plaatsen via jwsc.wilma@nvsw.nl

Informatie

Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met Philip Modijefsky via jwsc.philip@nvsw.nl. Als u technische problemen heeft met inschrijven en/of betalen, stuur dan een mail naar admin@nvsw.nl.

Annuleren

Kijk op de website van de JWSC voor de voorwaarden.