Pupinformatiemiddag zondag 16 februari

























 

U heeft alle voors en tegens van het aanschaffen van een hond op een rijtje gezet en besloten om een puppy te nemen.Wanneer u zich aangemeld heeft voor een pup en op de wachtlijst staat ontvangt u het 65 pagina's tellende boekje 'Er komt een pup in huis ...' Een boekje vol wetenswaardigheden en adviezen uit de praktijk van onze leden.

Tijdens de pup-informatiemiddag gaan we dieper in op de onderwerpen die in dit boekje staan en is er alle gelegenheid om uw vragen stellen. Want er komt heel wat bij kijken: zo'n lieve en aandoenlijke pup in huis. Goede opvoeding, zindelijk maken, uitlaten en verzorging is van groot belang, en dat vraagt veel tijd en aandacht.

Jolanda Bouwman is fokker en de trotse bezitter van meerdere Stabij’s. Zij kan uit eigen ervaring vertellen wat het inhoudt om een pup in huis te hebben. Namens de pupinformatiedienst zijn Truus Wierda (Stabij) en Jantiena Bellinga (Wetterhoun) aanwezig om vragen te beantwoorden.

U bent van harte welkom als u op de wachtlijst staat voor een pup of als u uw nieuwe huisgenoot net opgehaald heeft en meer wil weten over het groot brengen van een pup. 

De middag wordt gehouden op zondag 16 februari in Zwolle bij de plaatselijke KC. De zaal gaat open om 13:30 uur, we beginnen om 14:00 uur, duur ongeveer 2 uren.

De kosten zijn: 

€ 10,- voor NVSW leden/partners en aspirant pup-kopers die op de NVSW wachtlijst staan
€ 15,- voor niet-leden. Kinderen mogen kosteloos mee.
                                                                                  Voor aanmelding klik hier!

Vrijdag a.s. ontvangt u een bevestiging met de volledige adresgegevens.