Basis jachthonden training


Wat: Basis jachthonden training

Waar: Ellewoutsdijk

Wanneer: 1 maart 2020

Trainer: Philip Modijefski

Doelgroep: voor beginners en licht gevorderden met maximaal een jaar ervaring.

Aan bod komt een stuk theorie en kan je antwoorden verwachten op alle mogelijke vragen met betrekking tot de verschillende jachthonden opleidingen. Dit alles natuurlijk afgewisseld met blokken praktijk training. Deze dag is bij uitstek geschikt voor voorjagers en hun honden die pas sinds kort een jachthonden training volgen of deze willen gaan volgen. Wij zijn deze dag te gast op de mooie geheel omheinde locatie van Jachthonden Training Zeeland in Ellewoutsdijk, welke ook nog voorzien is van een gezellige jachthut.

Nadat u deze training gevolgd heeft mag u zich ook aanmelden in de startersklasse bij de Club Diploma Dag op 28 maart a.s.

Aanmelden
Kosten deelname € 35,- per combinatie. Koffie, thee en iets warms voor de lunch ( soep en kroket) zijn inbegrepen. Er is plaats voor maximaal 9 honden. U kunt zich vanaf nu aanmelden via de webshop. Plaatsing op volgorde van inschrijving. Uw inschrijving is compleet als de betaling binnen is én het inschrijfformulier bij het wedstrijdsecretariaat binnen is. 

Informatie
Heeft u vragen over deze dag dan kunt u deze stellen aan jwsc.philip@nvsw.nl. Indien u technische problemen heeft met inschrijven en/of betalen, stuur dan een mail naar webmaster@nvsw.nl.

Annuleren
Kijk op de website van de NVSW bij JWSC voor de voorwaarden.