Proeverij Sport en Spel 2023


Proeverij Sport en Spel 2023


De JWSC organiseert in samenwerking met de “HSV Brandersstad” op 15 oktober 2023 een ‘Proeverij’ voor eigenaren van een Stabij of Wetter die ‘iets’ willen doen met hun hond maar nog geen idee hebben wat, met andere woorden beginners die op zoek zijn naar ‘hondse’ activiteiten. Met deze ‘Proeverij’ zijn we te gast bij ‘HSV Brandersstad’ in Schiedam en kunnen wij de verschillende activiteiten aanbieden.

Het programma ziet er ongeveer als volgt uit:
09.30 uur            Inloop en welkom

10:00 - 10:45 uur             Eerste ronde workshops
11:00 - 11:45 uur             Tweede ronde workshops
12:00 - 13:00 uur
             Lunchtijd
13:00 - 13:45 uur             Derde ronde workshops

14:00 - 14:15 uur einde

Kennismakingsworkshops onder leiding van de trainers van "HSV Brandersstad” en vanuit de “NVSW/JWSC”.
U kunt kiezen uit: 


- Basis Jachttraining (JWSC)

- Wandelen zonder trekken
- Behendigheid
- Detectie
- Impulscontrole (onder voorbehoud)
Zo mogelijk komen er op die dag ook demo’s van Flyball, Hoopers en Behendigheid. Op die momenten kunnen de eigen honden ook even rust of een ‘verplichte time-out’ gegeven worden.

Korte beschrijving:

Basis Jachttraining:
Hierbij wordt spelenderwijs geprobeerd of de hond een apport wil pakken en afgeven. Of de hond sowieso interesse heeft in een apport.

Wandelen zonder trekken:
We informeren je over de reden waarom je hond toch zo trekt aan de lijn, en daarnaast leer je natuurlijk hoe je je hond netjes naast je laat lopen tijdens het wandelen. Dit zonder hier iets voor nodig te hebben, misschien wat geduld.
Hierkomen: We doen oefeningen om het hier komen te verbeteren. Op deze manier kan je een hond krijgen die komt als hij geroepen wordt.

Behendigheid:
In deze sport gaat het erom om met zo weinig mogelijk fouten en in een zo kort mogelijke tijd de hond een parcours te laten lopen waarbij de baas de hond met commando's moet sturen. Zo'n parcours kan uit de volgende toestellen bestaan: de hoogtesprong, schutting, kattenloop, band, tunnel, slurf, tafel, paaltjes, breedtesprong, en wip


Detectie
Nog in te vullen

Impuls Control:
Werken vanuit rust en oefeningen gebaseerd op het eigen initiatief van je hond. Je leert veel meer op klein gedrag van je hond te letten en op de juiste momenten belonen. Zo  raakt je hond meer gericht op jou, ook in andere situaties.

Voor alle activiteiten geldt dat er een uitleg zal zijn over het hoe, wat en waarom. Heb je vragen over diverse soorten trainingen, dan kun je deze hier ook stellen. Maar we zijn vooral lekker bezig met onze honden.

Aanmelden
Kosten deelname € 40,- per combinatie. Hierbij is dus geen lunch inbegrepen. Er is plaats voor maximaal 25 honden.
Als je wilt, kan je wel een lunch bestellen voor jezelf en eventueel voor je introduce. Dat kan tezamen met bij deze inschrijving en kost € 7,50 per lunch. Deze lunch staat dan op de dag zelf klaar. Natuurlijk kan er ook ter plaatse iets gekocht worden.
U kunt zich vanaf nu aanmelden via het formulier aan het einde van dit bericht

Bij de inschrijving wordt verzocht om (maximaal) drie onderdelen te kiezen waaraan u en uw hond tenminste willen deelnemen. Voor de andere onderdelen wordt op de dag zelf gekeken waar verder nog behoefte aan is en waarvoor de ruimte beschikbaar is. Plaatsing gebeurt op volgorde van inschrijving. Uw inschrijving is compleet als de betaling binnen is én het inschrijfformulier bij het wedstrijdsecretariaat binnen is. Als deze activiteit vol is geboekt dan kunt u zich op de reservelijst laten plaatsen via jwsc.peter@nvsw.nl

Introducés
Wilt u een introducee meenemen, dan is het wenselijk dat u deze even via de mail aanmeldt bij jwsc.dick@nvsw.nl en jwsc.peter@nvsw.nl. Dit geeft ons inzicht in het aantal mensen dat komt maar ook de mogelijkheid om gericht te waarschuwen als het meenemen van introducees onverhoopt niet mogelijk blijkt.

Informatie
Heeft u vragen over deze dag dan kunt u deze stellen aan jwsc.dick@nvsw.nl. Indien u technische problemen heeft met inschrijven en/of betalen, stuur dan een mail naar webmaster@nvsw.nl.
Is uw hond loops?
Helaas, dan kan uw hond niet deelnemen aan deze activiteit.

Annuleren?
Kijk op de website van de NVSW bij JWSC voor de voorwaarden van plaatsing en afmelding JWSC activiteit

Aanmelden kan via onderstaand formulier

 

Aanmeld formulier Proeverij Schiedam

Deze inschrijving wordt geregistreerd en ik ga daarmee akkoord. Dit conform wet AVG.*
Voor -en achternaam*
Woonplaats*
mob. telefoon*
email*
roepnaam hond*
geboortedatum hond*
Stabijhoun of wetterhoun*
Geslacht*
Lid van de NVSW?*

Maak maximaal 3 keuzes uit onderstaande activiteiten { Maak uit onderstaande activiteiten maximaal 3 keuzes
1- Basis Jachttraining
2- Wandelen zonder trekken/ Hier komen
3- Behendigheid
6- Detectie
8- Impuls Control (Onder voorbehoud)

Lunch
Lunch introduce
Opmerking

De kosten bedragen € 40,00 die u per iDEAL kunt betalen.

Nadat u op "Verzenden" hebt geklikt wordt u doorgestuurd naar iDEAL.