Onze website www.nvsw.nl maakt gebruik van cookies om ons te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken en voor u het gebruiksgemak te vergroten. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website, wordt opgeslagen op onze beveiligde server. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten.
Home | Vereniging | Stabijhoun | Wetterhoun | Pups | Webwinkel | Fokken | Actueel | Diverse | Fotogallery | Contact
Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen

Nieuwsoverzicht

Heeft u nieuws dat betrekking heeft op onze Friese rassen, of dat interessant kan zijn voor andere Stabij- en Wetterhounliefhebbers? Stuur dan een mailtje naar de webmaster.
 

Kampioenschapsclubmatch Stabij- en Wetterhounen

zaterdag 4 mei 2019

Hierbij nodigen wij u uit om mee te doen aan de ”kampioenschapsclubmatch” van onze vereniging. Deze wordt dit jaar gehouden op zaterdag 4 mei 2019 te Zutphen, in ”De Hanzehal”. Aanvang 9.00 uur

Inschrijven kan tot uiterlijk 24 april 2019


Hier zijn deze dag 5 raskeurmeesters actief om uw Stabij- of Wetterhoun aan de hand van de huidige rasstandaard op deskundige wijze te beoordelen.

Jettie Alberts: Alle Wetterhounen reuen en teven

Gerard Mensink: Stabijhoun reuen, openklasse en tussenklasse

Rinie Leenen-Compen: Stabijhoun reuen, alle overige klassen

Gerda Halff-van Boven: Stabijhoun teven, openklasse en tussenklassen

Linda Weijnans: Stabijhoun teven, alle overige klassen

In alle klassen worden prijzen ter beschikking gesteld voor de 4 beste honden van die klasse. Tevens ontvangt elke deelnemer een leuk aandenken aan deze dag. Aan het eind van de dag zal er uiteindelijk één beste reu en één beste teef gekozen worden. Vervolgens strijden de beste reu en de beste teef tegen elkaar en wordt de Clubwinner 2019 gekozen. Dit geldt zowel voor de Stabij- als voor de Wetterhoun. Een kampioenschapsclubmatch is vooral een evenement waar u veel Stabij- en Wetterhounen bijeen kunt zien. We rekenen dan ook op zo’n 250 inschrijvingen, uit binnen- en buitenland. Wie weet treft u nog familie van uw hondje op deze dag. Er zijn veel fokkers aanwezig met misschien wel één van de ouders, of een nestgenootje van uw hondje. En verder kunt u bijpraten met andere eigenaren over het onze rassen. Dus het is vooral een gezellige dag waarop veel te zien en te praten zal zijn.

Aanmelden, klik op link (moderne digitale manier**)  Of aanmelden via de webshop Klik dan hier.

** Inschrijven via de link op de moderne manier hebt u inzage in de catalogus en uitslagen tijdens de show